pexels-emiliano-arano-1330218

Informatie over lidmaatschap

Word vandaag nog lid van de Coöperatieve Vereniging de WaterBank U.A. en draag bij aan het in evenwicht brengen van de waterbalans.

Lid zijn van de WaterBank biedt u direct deze voordelen:

  • Netwerkbijeenkomsten

Leden van de WaterBank houden heel laagdrempelig op verschillende manieren hun kennis up-to-date. Denk daarbij aan verschillende evenementen die exclusief voor WaterBank leden georganiseerd worden. Zo brengt de WaterBank publieke en private partijen samen.

  • Toegang tot unieke database

De WaterBank beschikt over een aanzienlijke database met uitgebreide informatie over de hoeveelheid water die u kunt besparen en ook over hoevéél er in totaal bespaard wordt. Ook biedt de database inzicht en informatie over de kwaliteit van de verschillende restwaterstromen.

  • Ondersteunen van het maatschappelijk belang

Door lid te zijn van de WaterBank omarmt u het doel van de WaterBank en draagt u bij aan een oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk.

  • Beschikbaarheid van restwater in uw omgeving

Door middel van het platform brengt de WaterBank aanbod van restwater in kaart in uw omgeving. Leden beschikken hierdoor over concrete informatie over de locatie van beschikbare reststromen. Deze duurzame waterbronnen kunnen laagdrempelig elders in de eigen regio ingezet worden.

  • Ondersteunt het Sustainability Development Goal nummer 6

De WaterBank sluit aan bij SDG 6: Verzeker toegang tot duurzaam beheer van water en sanitair voor iedereen

Als u besluit lid te worden van de WaterBank, kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier. Zodra u deze verstuurd hebt, ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail. Alle lidmaatschapsaanvragen worden door het bestuur van de Coöperatieve Vereniging beoordeeld. Het kan zijn dat het bestuur graag persoonlijk met u in gesprek gaat.

Pas nadat uw lidmaatschap door het bestuur is bevestigd, bent u contributie en eenmalig entreegeld verschuldigd. U ontvangt hiervoor een factuur.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met info@dewaterbank.nl.

Lid worden? Klik hier!

Informatie over de contributieregeling? Klik hier!