pexels-emiliano-arano-1330218

Over ons

Over ons

Bij De WaterBank vormt ons bestuur de stuwende kracht achter de bestuurlijke aspecten van onze organisatie en vereniging. Deze toegewijde individuen zijn belast met het bepalen van de strategieën en richtlijnen die onze missie ondersteunen en onze doelstellingen bevorderen.

Naast ons bestuur spelen gedetacheerde leden een cruciale rol in de praktische uitvoering van onze activiteiten binnen de BV. Deze betrokken leden zijn direct

actief in het veld, waar zij streven naar het verbinden van vraag en aanbod van restwater. Hun dagelijkse inspanningen dragen bij aan het realiseren van duurzame oplossingen en het bevorderen van evenwichtige waterbalansen.

Samen vormen ons bestuur en onze gedetacheerde leden een synergetisch team dat zich gezamenlijk inzet voor de missie van De WaterBank. Ontdek meer over de individuen die deze cruciale rollen bekleden en hoe zij, elk op hun eigen manier, bijdragen aan de verwezenlijking van onze doelen voor een duurzamere en evenwichtige waterhuishouding.

 

WB_Organigram_CV

De Coöperatieve vereniging de WaterBank U.A. – Het Bestuur

Marco Stevens – Interim Voorzitter

Marco Stevens, een ervaren professional werkzaam bij waterschap De Dommel, neemt de rol van interim voorzitter op zich. Met zijn strategisch inzicht en leiderschap zorgt Marco voor continuïteit en richting in het verwezenlijken van de doelstellingen van Coöperatieve Vereniging De Waterbank U.A.

mstevens@dommel.nl

Hans Verhoeven – Penningmeester

Als eigenaar en directeur van MTD Holding B.V. beheert Hans Verhoeven de financiële aspecten van onze vereniging als penningmeester. De financiële deskundigheid binnen de organisatie draagt bij aan een gezond financieel beheer, wat van cruciaal belang is voor het realiseren van onze duurzame doelstellingen.

penningmeester@dewaterbank.nl

Martijn Tholen – Secretaris

Martijn Tholen, Dagelijks Bestuurslid bij waterschap De Dommel, vervult de functie van secretaris. Zijn organisatorische vaardigheden en betrokkenheid dragen bij aan een efficiënte communicatie en coördinatie binnen De Waterbank, waardoor de vereniging effectief kan opereren.

secretariaat@dewaterbank.nl

Marijn van Zeijl – Algemeen Bestuurslid

Als zelfstandig ondernemer (zzp) brengt Marijn van Zeijl diversiteit en ondernemerschap in ons bestuur. Zijn bijdrage als algemeen bestuurslid versterkt onze visie en draagt bij aan innovatieve oplossingen voor duurzaam waterbeheer.

marijn.zeijl@dewaterbank.nl

Sander Reuvers – Algemeen Bestuurslid

Sander Reuvers, werkzaam voor NTP, brengt zijn professionele ervaring in de bouwsector mee naar ons bestuur. Als algemeen bestuurslid draagt hij bij aan het vinden van praktische en innovatieve oplossingen voor het verbinden van vraag en aanbod van restwater.

sander.reuvers@dewaterbank.nl

Robbert de Boer – Interim Bestuurslid

Als interim bestuurslid vervult Robbert de Boer, werkzaam bij MTD als Business Development Manager, algemene taken binnen ons bestuur, waarbij hij een sleutelrol speelt in het waarborgen van een soepele werking. Zijn betrokkenheid draagt bij aan de effectiviteit en cohesie van het gehele bestuur team.

Robbert.de.boer@mtd.net

WB_Organigram_BV

De WaterBank B.V. - Gedetacheerde Teamleden

Joost Brouwer – Coördinator, Sales en Financiën

Joost Brouwer, werkzaam bij MTD, speelt een centrale rol als Coördinator van De WaterBank B.V. Naast het coördineren van de activiteiten is Joost verantwoordelijk voor sales, acquisitie en financiële aangelegenheden binnen de B.V. Zijn expertise draagt bij aan het succes van onze projecten en de groei van de onderneming, waarbij hij eveneens bijdraagt aan alle andere activiteiten binnen het team.

Joost.brouwer@dewaterbank.nl

Jesse Schoenmakers – Marketing & Communicatie en sales

Jesse Schoenmakers, werkzaam bij SPATwater, is onze creatieve woordvoerder. Zijn onmisbare bijdrage aan Marketing en Communicatie, acquisitie, research & development, en alle andere inspanningen binnen het team is niets minder dan bewonderenswaardig. Jesse zijn creativiteit en communicatieve finesse vormen het kloppende hart van ons succes bij De WaterBank B.V.

Jesse.schoenmakers@dewaterbank.nl

Mees van Milligen de Wit – Marketing & Communicatie en acquisitie

Mees van Milligen de Wit, eveneens werkzaam bij SPATwater. Zijn creativiteit en inzicht dragen bij aan het vormgeven van een sterke merkidentiteit, effectieve communicatiestrategieën, acquisitie-inspanningen, research & development, en alle andere aspecten die bijdragen aan het succes van het team.

mees.vmilligen@dewaterbank.nl

Timo van den Berg – Marketing en Communicatie

Timo van den Berg, een ander talent bij SPATwater. Zijn betrokkenheid bij het ontwikkelen van marketingstrategieën, communicatiecampagnes, acquisitie-inspanningen, research & development, en diverse andere initiatieven versterkt het team op elk gebied.

timo.vdberg@dewaterbank.nl

Wessel Kremer – Research & Development

Wessel Kremer, werkzaam bij Waterprof, staat aan het roer van Research & Development binnen de B.V., met een specifieke focus op het platform. Zijn inzet en innovatieve benadering dragen bij aan de continue verbetering en ontwikkeling van onze diensten en technologische oplossingen, ter ondersteuning van alle andere activiteiten binnen De WaterBank B.V., waarbij elk teamlid bijdraagt aan het geheel.

Wessel.kremer@dewaterbank.nl